Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Η ΑDIDAS Ελλάδας φόρεσε φερετζέ στις Ελληνίδες!

Η διαφήμιση που επέλεξε να δείξει στην Ελλάδα

Η ΑDIDAS Ελλάδας φόρεσε φερετζέ στις Ελληνίδες!

Η ADIDAS έκρινε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα που οι γυναίκες φοράνε μπούρκα και φερετζέ μάλλον γι αυτό αποφάσισε να παρουσιάσει μια διαφήμιση με μουσουλμάνες γυναίκες στο ελληνικό κοινό.

«Το τρέξιμο δεν έχει τέρματα ούτε και όρια» λέει η πολυεθνική στην Ελλάδα αλλά δεν βρήκε και αντίστοιχα πρόσωπα να εκπροσωπούν την Ελλάδα (θέλει βέβαια τα χρήματα των Ελλήνων).

Κάθε έννοια παραδοσιακών αξιών και του χριστιανισμού στα ευρωπαϊκά κράτη δείχνει να χτυπιέται και με το «ζόρι» να πρέπει να αλλάξει όπως είδαμε και στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.