ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για το μνημόσυνο του συζύγου της

Συμπληρώνονται 40 μέρες από τον θάνατο του

Η ανάρτηση της Δέσποινας Μοιραράκη για το μνημόσυνο του συζύγου της

Ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, έφυγε από τη ζωή πριν από κάποιες εβδομάδες, βυθίζοντας στη θλίψη τους δικούς του ανθρώπους.

Δυστυχώς, ο ναύαρχος δεν βγήκε τελικά, νικητής από την τρίχρονη μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Η Δέσποινα Μοιραράκη γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατό του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Ιουλίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου.

«Την Κυριακή 31 Ιουλίου θα τελέσουμε το 40ημερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μου συζύγου Γιάννη Κοντούλη στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας, ώρα 10:30», έγραψε σε story της στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.