ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η πιο απρόβλεπτη έκπληξη μαθητών στην καθηγήτριά τους για την ημέρα των γενεθλίων της (βίντεο)

Η συγκίνηση της καθηγήτριας ήταν δικαιολογημένη

Η πιο απρόβλεπτη έκπληξη μαθητών στην καθηγήτριά τους για την ημέρα των γενεθλίων της (βίντεο)

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με μαθητές σχολείου να κάνουν την πιο συγκινητική έκπληξη στην καθηγήτρια τους για τα γενέθλιά της.

Το βίντεο, που δημοσίευσε το npress.gr δείχνει τους μαθητές να περιμένουν με αγωνία την καθηγήτριά τους, ενώ επικρατεί αναστάτωση.

Η καθηγήτρια μπαίνει στην τάξη και βλέπει μερικούς από τους μαθητές της συγκεντρωμένους, σαν να τσακώνεται. Ρωτάει «Τι γίνεται εδώ;» και ταραγμένη σπεύδει να τους σταματήσει.

Ωστόσο μόλις έφτασε εκεί έτοιμη να χωρίσει τους μαθητές που τσακώνονταν ξαφνικά ήρθε η ανατροπή αφού οι μαθητές της πέταξαν κομφετί γενεθλίων, ενώ την περίμεναν με μια ανθοδέσμη.

Η καθηγήτρια στην αρχή τα χάνει και προσπαθεί να συνέλθει από την ταραχή. Στη συνέχεια στέκεται στον τοίχο, εμφανώς συγκινημένη, με τους μαθητές να γελούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά, ένας ένας σπεύδουν να την αγκαλιάσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.