
Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, καθώς κατηγορούνται για οπαδική βία.
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν έναν άλλο ανήλικο, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει αντίπαλη ομάδα. Αρχικά του αφαίρεσαν προσωρινά το ηλεκτρικό πατίνι που είχε στην κατοχή του, προκειμένου να αποτρέψουν τη διαφυγή του και στη συνέχεια τον απείλησαν, ενώ του αφαίρεσαν και πέντε αυτοκόλλητα της ομάδας του.
Κατά την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των εμπλεκομένων και εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα, οπότε και συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους.
Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας, παράνομη βία, κλοπή ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.