ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ικαρία: Άκαρπες οι έρευνες για τον 17χρονο κολυμβητή που αγνοείται

Κορυφώνεται η αγωνία

Ικαρία: Άκαρπες οι έρευνες για τον 17χρονο κολυμβητή που αγνοείται

Αρνητικά τα αποτελέσματα των ερευνών και χθες 24 Ιουλίου στην αναζήτηση του άτυχου νέου κολυμβητή, που αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης (20/7) στην Ικαρία.

Σκάφη του Λιμενικού Σώματος, εναέρια μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας, Δύτες Διασώστες, αυτοδύτες, Βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού (οι οποίοι, εκτός απροόπτου, θα συμμετέχουν και την σημερινή ημέρα) συνεχίζουν τις προσπάθειες εξεύρεσης του.

Σστις έρευνες συμμετέχουν ακόμα ιδιώτες χειριστές drones, πολλοί κάτοικοι του νησιού, είτε κάτοχοι πλωτών μέσων, είτε οχημάτων, ακόμα και με τα πόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακαμάτρας «Η Κεφάλα», ανακοίνωσε, ότι όταν λήξουν οι έρευνες από τις επίσημες αρμόδιες αρχές, θα συνδράμει οικονομικά ώστε η έρευνα να συνεχιστεί ιδιωτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.