ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Ικαρία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 17χρονο κολυμβητή που αγνοείται – Μεγάλη επιχείρηση με πλωτά και εναέρια μέσα

Ψαράδες με καΐκια «χτένισαν» τις ακτές χθες ενώ έρευνες έγιναν και στην ξηρά από κατοίκους με φακούς

Ικαρία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 17χρονο κολυμβητή που αγνοείται – Μεγάλη επιχείρηση με πλωτά και εναέρια μέσα

Αγωνία για τον 17χρονο κολυμβητή που αγνοείται στη θαλάσσια περιοχή της Ικαρίας, από το απόγευμα της Τετάρτης (20/7). Μεγάλη επιχείρηση, με πλωτά και εναέρια μέσα, με τη συμβολή ελικοπτέρου, στήθηκε για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος κολυμπούσε στην περιοχή Κυπαρίσσι, βόρεια της Ικαρίας, όταν χάθηκαν τα ίχνη του. Στο σημείο έπνεαν άνεμοι 7 μποφόρ και σύμφωνα με το news-24, επικαλούμενο μαρτυρίες, υπήρχε μεγάλος κυματισμός.

Μάλιστα, εκτός από τις δυνάμεις του Λιμενικού και της Πολεμικής Αεροπορίας, ψαράδες με καΐκια «χτένισαν» τις ακτές χθες ενώ έρευνες έγιναν και στην ξηρά από κατοίκους οι οποίοι με φακούς, έκαναν έρευνες στην ακτογραμμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, σύμφωνα με το news-24, στις έρευνες συνδράμουν δύτες-διασώστες οι οποίοι θα χωριστούν σε τουλάχιστον 6 ομάδες και θα ερευνήσουν περιμετρικά την περιοχή Κεραμέ προς Εύδηλο ενώ οι δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος Ικαρίας ενισχύθηκαν και με ειδικά πλωτά μέσα από το Λιμενικό Σάμου που έφτασαν αμέσως στο νησί, συμβάλλοντας στην τεράστια επιχείρηση εντοπισμού του ανήλικου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.