
«Μόνο απειλή υπήρξε από τον πατέρα μου και όχι βία», υποστήριξε η κόρη της 45χρονης από την Αλβανία, η οποία πήδηξε από μπαλκόνι ξενοδοχείου στα Ιωάννινα, μόλις την εντόπισε ο άνδρας της σήμερα το πρωί.
Στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά τραύματα νοσηλεύεται η 45χρονη, η οποία σήμερα το πρωί πήδηξε από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου της πόλης όπου είχε αναζητήσει καταφύγιο αφού πρώτα κατήγγειλε τον 49χρονο σύζυγό της για ενδοοικογενειακή απειλή.
Συγκεκριμένα, η καταγγέλλουσα, μητέρα δύο παιδιών, το πρωί της Τρίτης πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και ανέφερε ότι ο 49χρονος την απειλεί και πως η ίδια κινδυνεύει. Οι Αστυνομικοί της πρότειναν να εγκαταστήσει το panic button στο κινητό της τηλέφωνο και να μεταφερθεί σε εξειδικευμένη Δομή.
Η 45χρονη, ωστόσο, προτίμησε να εγκατασταθεί για λίγες ημέρες μαζί με τις κόρες της σε ένα ξενοδοχείο. Ο 49χρονος τις εντόπισε και σήμερα το πρωί απευθύνθηκε στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου ζητώντας να μιλήσει μαζί της.
Όπως λέει η κόρη τους, η οποία βρισκόταν στο δωμάτιο όταν η 45χρονη πήδηξε έντρομη στο κενό, δεν προηγήθηκε κάποιο, βίαιο περιστατικό ανάμεσα στους γονείς της παρά μόνο οι απειλές του πατέρα της.
«Όχι, δεν υπήρξε βία. Μόνο απειλή από τον πατέρα μου και η μητέρα μου τρομοκρατήθηκε. Μέναμε όλοι μαζί αλλά δεν είχε γίνει κάτι ούτε ξέραμε εμείς κάτι πριν από αυτό. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση για όλους μας και η μητέρα μου δεν είναι καλά» αναφέρει η κόρη της 45χρονης η οποία βρίσκεται μαζί της στο Νοσοκομείο.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.