ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ίος: Ο 18χρονος Μαξ μιλούσε με τον πατέρα του στο τηλέφωνο όταν κατέρρευσε

Όσα αποκάλυψε ο ιερέας στην κηδεία του 18χρονου

Ίος: Ο 18χρονος Μαξ μιλούσε με τον πατέρα του στο τηλέφωνο όταν κατέρρευσε

Νέες λεπτομέρειες για τον θάνατο του 18χρονου Μαξ Γουόλ, του ενός εκ των δύο νεαρών Ιρλανδών που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην Ίο με διαφορά λίγων ωρών, έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια της κηδείας του.

Σύμφωνα με τον εφημέριο του κολλεγίου St Michael’s στο οποίο φοιτούσαν οι δύο 18χρονοι, ο Μαξ μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πατέρα του όταν κατέρρευσε σε ένα σοκάκι κοντά στο λιμάνι της Ίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο θάνατός του προκλήθηκε από τη συγκίνηση για τον χαμό του φίλου του, Άντριου Ο Ντόνελ, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός σε γκρεμό στο νησί των Κυκλάδων.

Ο ιερέας Πάντι Μόραν είπε: «Ο Μαξ περπατούσε προς το λιμάνι όταν πέθανε. Μιλούσε στον πατέρα του Νάιαλ ο οποίος μου είπε ότι ο Μαξ ακουγόταν πολύ δυνατός στο τηλέφωνο. Το ένα δευτερόλεπτο ο Μαξ ήταν ζωντανός και το άλλο όχι. Τόσο γρήγορο ήταν το τέλος του. Ο Μαξ δεν υπέφερε. Δεν φοβήθηκε. Πέθανε ακούγοντας τη φωνή του πατέρα του τον οποίο αγαπούσε τόσο πολύ. Υπάρχει κάποιου είδους παρηγορία σε αυτό».

Από την πλευρά τους οι γονείς του Μαξ περιέγραψαν ως «δύναμη της φύσης» τον γιο τους χαρακτηρίζοντας «πρωτοφανή αγριότητα» τον θάνατό του.

Ο πατέρας του Μαξ στον επικήδειο για τον γιο του είπε: «Του έκλεψαν το λαμπρό μέλλον του. Ο Μαξ ήταν γεμάτος ζωή. Είχε δίψα να δει τον κόσμο και να αποκτήσει όσες περισσότερες εμπειρίες μπορούσε». Όπως πρόσθεσε «ο Μαξ ήταν ο πιο καταπληκτικός αδερφός για τον Τσάρλί, ήταν οι καλύτεροι φίλοι. Θα τον αγαπάμε για πάντα».

Η μητέρα του 18χρονου Μαξ μετά την κηδεία στο Δουβλίνο είπε: «Μαξ αγαπημένο μας παιδί, θα σε αγαπάμε για πάντα, θα μας λείπεις για πάντα. Η μνήμη σου θα ζει για πάντα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μαξ ετάφη με τις φανέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Leinster Rugby, μια στέκα από μπιλίαρδο και ένα άλμπουμ που ετοίμασαν για τον ίδιο οι συντετριμμένοι φίλοι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.