ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ηράκλειο: Η στιγμή που… «ελαφροχέρης» γλάρος κλέβει κρουασάν από λουόμενους (βίντεο)

«Έκοβε βόλτες» στην αμμουδιά, κοντά στο τραπεζάκι, σαν να κάνει έλεγχο για το αν τον βλέπει κανείς

Ηράκλειο: Η στιγμή που… «ελαφροχέρης» γλάρος κλέβει κρουασάν από λουόμενους (βίντεο)

«Ελαφροχέρης» αποδείχθηκε ένας γλάρος στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, έκλεψε κρουασάν από λουόμενους.

Όπως γράφει τοπικό μέσο, ο φτερωτός… κλέφτης βρισκόταν στην παραλία όταν είδε σε ένα τραπεζάκι λουόμενων να υπάρχουν δύο γωνίες από κρουασάν.

Ο γλάρος «έκοβε βόλτες» στην αμμουδιά, κοντά στο τραπεζάκι, σαν να κάνει έλεγχο για το αν τον βλέπει κανείς.

Στη συνέχεια με γρήγορες κινήσεις πηγαίνει στο τραπεζάκι και αρπάζει το πρώτο κομμάτι κρουασάν και φεύγει πιο μακριά για να το φάει. Μόλις το κατάπιε ξανάρχισε να κόβει βόλτες με στόχο να πάρει και το δεύτερο κομμάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.