Ηράκλειο Κρήτης: Απαρηγόρητη η σύζυγος του 50χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο – «Καλό παράδεισο ψυχή μου»

Οι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη Μητρέλο

Ηράκλειο Κρήτης: Απαρηγόρητη η σύζυγος του 50χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο – «Καλό παράδεισο ψυχή μου»

Ραγίζει καρδίες η σύζυγός του 50χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο ενώ είχε σταματήσει με το μηχανάκι του σε φανάρι το Ηράκλειο Κρήτης.

«Άδικο, πολύ άδικο και ξαφνικό. Τριάντα χρόνια μαζί με 3 παιδιά, να σε χάσω με τρόπο που δεν μπορώ να πιστέψω. Καλό παράδεισο ψυχή μου», έγραψε στο Facebook.

Ο άτυχος οδηγός που χάθηκε τόσο άδικα, ήταν οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών, μαραγκός στο επάγγελμα. Όλοι όσοι γνώριζαν τον Παναγιώτη μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν, ενώ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια και οι συγγενείς του, που από τη μια στιγμή στην άλλη είδαν τον άνθρωπο τους να φεύγει από τη ζωή τόσο γρήγορα και με τόσο τραγικό τρόπο.

Οργισμένος αλλά και σοκαρισμένος από την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά του είναι και ο 24χρονος γιος του άτυχου άνδρα ζητάει περιγράφοντας τον πατέρα του ως έναν άνθρωπο του μόχθου, οικογενειάρχη, που «έτρεχε από το πρωί ως το βράδυ, για να τους φροντίσει όλους. Ήταν ένας αγαθός άνθρωπος, όλοι έχουν καλά λόγια να πουν».

«Αυτό που άκουσα πως έφταιγε είναι αμέλεια από την πλευρά του δήμου. Δεν έχω πολλά λόγια να πω, δεν είμαι σε θέση, πονάει πολύ» – είπε ο 24χρονος, ζητώντας από τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. «Ο πατέρας μου έχασε τη ζωή από αμέλεια άλλου, είναι σαν να τον σκότωσαν οι ίδιοι» – υπογράμμισε.

Το δέντρο είχε πάρει κλίση αρκετό καιρό αλλά κανείς ποτέ δεν έκανε τίποτα

«Πρόκειται για μια μεγάλη αμέλεια του Δήμου και είναι άδικο ένας οικογενειάρχης να χάνει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο. Είναι ασύλληπτο αυτό που συνέβη . Αν είχε πάνω στο μηχανάκι του κάποιο από τα παιδιά του; 

Ο προϊστάμενος του τμήματος πρασίνου έτυχε να βρίσκεται στο σημείο εκείνη τη στιγμή που χάθηκε ο γαμπρός μου και είδε το τραγικό περιστατικό. 

Πρόκειται για έναν κεντρικό δρόμο, είχε πάρει κλίση το δέντρο αρκετό καιρό αλλά κανείς ποτέ δεν έκανε τίποτα. Έχει κι άλλα δέντρα που πρέπει να κοπούν προτού θρηνήσουμε κι άλλες οικογένειες. Ο θρήνος μας είναι μεγάλος και μόλις τα καταφέρουμε θα κινηθούμε νομικά» λέει ο γαμπρός του άτυχου Παναγιώτη Μητρέλου.

Σήμερα το τελευταίο αντίο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις 16.00 οι συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη Μητρέλο, τον άτυχο άνδρα που έχασε με τον τραγικότερο τρόπο τη ζωή του, χθες, όταν δέντρο επί της Λ.Δημοκρατίας κατέπεσε, κόβοντας το νήμα της ζωής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.