
Ένας 60χρονος συνελήφθη το Μεγάλο Σάββατο (11/04) στο Ηράκλειο, μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας.
Όπως γνωστοποίησε η Ελληνική Αστυνομία, η υπόθεση προέκυψε έπειτα από καταγγελία για βία σε βάρος 52χρονης γυναίκας. Στο πλαίσιο της έρευνας, αστυνομικοί προχώρησαν σε ελέγχους σε κατοικίες που χρησιμοποιούσε ο άνδρας.
Κατά τις έρευνες εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός όπλων και αντικειμένων, τα οποία κατασχέθηκαν. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται κυνηγετικά όπλα, αεροβόλα (τυφέκιο με διόπτρα, πιστόλι και περίστροφο), μία βαλλίστρα, αρκετά μαχαίρια, εκατοντάδες φυσίγγια διαφορετικών τύπων, καθώς και κροτίδες.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στις αρμόδιες αρχές για τις περαιτέρω διαδικασίες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.