Το Ιράν απέδειξε πολλά σε αυτόν τον πόλεμο...

Ήθελε να δροσιστεί και βούτηξε…στον Θερμαϊκό – Το βίντεο που τράβηξε ο «πειρατής» της Θεσσαλονίκης

Αιφνιδίασε τους περαστικούς

Ήθελε να δροσιστεί και βούτηξε…στον Θερμαϊκό – Το βίντεο που τράβηξε ο «πειρατής» της Θεσσαλονίκης

Κάτοικοι και επισκέπτες γέμισαν την παραλία και τους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό για μια βόλτα δίπλα στη θάλασσα.

Την προσοχή, ωστόσο, έκλεψε ένα απρόοπτο στιγμιότυπο, όταν ένας νεαρός αποφάσισε να δροσιστεί κάνοντας βουτιά στον Θερμαϊκό, ακριβώς μπροστά από τον Λευκό Πύργο, αιφνιδιάζοντας τους περαστικούς.

Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο, το οποίο ανάρτησε ο γνωστός «πειρατής» της Θεσσαλονίκης.

@piratologio_official♬ πρωτότυπος ήχος – Piratologio

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.