ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Καστελόριζο: Υψώθηκε τεράστια ελληνική σημαία με τον Άγιο Γεώργιο (φώτο)

Δείτε τη σημαία που υψώθηκε

Καστελόριζο: Υψώθηκε τεράστια ελληνική σημαία με τον Άγιο Γεώργιο (φώτο)

Μια τεράστια ελληνική σημαία με τον Άγιο Γεώργιο ανυψώθηκε στο Καστελόριζο.

Η σημαία αποτελεί το έργο του καλλιτέχνη από την Ξάνθη, Στράτου Μυλωνά, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και γνωστός για το έργο του.

Όπως αναφέρει το xanthinea.gr, πρόκειται για μία σημαία γιγαντιαίων διαστάσεων, 15x15m, την οποία εμπνεύστηκε ο πατέρας Γεώργιος Μαλτέζος και ο γνωστός καλλιτέχνης από την Ξάνθη ανέλαβε να τη δημιουργήσει για να ανυψωθεί τελικά στο Καστελόριζο.

Στο όλο εγχείρημα ήταν καθοριστική και η συνεισφορά του Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Ορεστιάδας. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ταλαντούχος Ξανθιώτης έχει δημιουργήσει ένα έργο τεραστίων διαστάσεων.

Πρόσφατα, είχε φιλοτεχνήσει τη μορφή της Παναγίας σε εσοχή ψηλού βράχου κοντά στο αεροδρόμιο του Καστελόριζου, με την φράση «Η Παναγία μαζί μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.