ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Καταλύουν τους κανόνες της Λογικής: «Τα μαθηματικά είναι ρατσιστικά – 2+2 μπορεί να ισούται με 5» (βίντεο)

Η κρίση στις κοινωνίες έχει πάρει ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες διαστάσεις

Καταλύουν τους κανόνες της Λογικής: «Τα μαθηματικά είναι ρατσιστικά – 2+2 μπορεί να ισούται με 5» (βίντεο)

Mε αφορμή το χθεσινό δημοσίευμα του pronews.gr όπου αναφέρεται πως το αμερικανικό δίκτυο CNN δημοσίευσε ένα αναλυτικό οδηγό για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους ανθρώπους που δηλώνουν ότι είναι «φύλο», «αστέρι» και «ήλιος, σήμερα εντοπίσαμε κάτι που ξεπερνάει σε παραλογισμό ακόμα και αυτό:

Υπήρξε συζήτηση σε αμερικανικό κανάλι για το κατά πόσο τα μαθηματικά είναι… ρατσιστικά (Θεέ μου σώσε μας), και ότι το 2+2=4 είναι «ρατσιστικός προσδιορισμός»!

Μάλιστα όπως αναφέρει αυτή που το ισχυρίζεται σε ζωντανή εκπομπή «Η πραγματικότητα δεν είναι αντικειμενική και άρα 2+2 μπορεί να μην ισούται με 4».

Το ότι ζούμε στην εποχή του παράλογου είναι πλέον ευφημισμός. Καθημερινά προωθείται ο παραλογισμός από όλα τα ΜΜΕ ώστε να διαλυθεί η κριτική σκέψη των ανθρώπων και να μην έχουν λογικές βάσεις με τις οποίες να κρίνουν τα όσα συμβαίνουν γύρω τους και άρα να είναι πολύ εύκολα ελέγξιμοι και κυρίως «διοικήσιμοι».

Αν αύριο η εξουσία πει, ότι «πετάει ο γάιδαρος» δεν έχουν κανένα λόγο οι πολίτες να το αμφισβητήσουν καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν ρατσιστικό.

Σε άρθρο με τίτλο «Ένας οδηγός για τα νεοπρόσωπα, από το ae έως το ze», το CNN περιέγραψε τη χρήση εναλλακτικής γραμματικής που εξαλείφει τους «δείκτες φύλου», παραθέτοντας μια αναφορά σε έναν από τους «σημαντικότερους ειδικούς στα νεοπρόσωπα», ο οποίος ενθάρρυνε τους αναγνώστες να «χρησιμοποιούν και να σέβονται» τα νεοπρόσωπα όπως κάθε άλλη κοινή αντωνυμία.

Τώρα αφού ξεπεράστηκε το εμπόδιο της γραμματικής, του συντακτικού και του λεξιλογίου, κάποιοι θέλουν να ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο που είναι οι αριθμοί, οι πράξεις, οι συναρτήσεις και γενικότερα οποιαδήποτε αλγεβρική παράσταση θα μπορούσε στο μέλλον να απειλήσει την εξουσία τους…

Έχει δημιουργηθεί μία άνευ προηγουμένου κρίση στις δυτικές κοινωνίες που πλέον παραείναι επικίνδυνη για να έχει συμβεί από μόνη της.

Κι όλα αυτά στηρίζονται σε σοφίσματα που προσπαθούν να γυρίσουν ανάποδα  τις μεγάλες επιστημονικές θεωρίες της Σχετικότητας του Άινστάιν και της Κβαντομηχανικής του Σρόντινγκερ, οι οποίες όμως και αυτές υπακούουν στις λογικές διεργασίες και εκφράζονται με… αριθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συν τοις άλλοις, πρόκειται για θεωρίες που έχουν απόλυτη εφαρμογή στον μακρόκοσμο του Σύμπαντος και στον μικρόκοσμο των υποατομικών σωματιδίων αντίστοιχα, που σημαίνει ότι οι διαστάσεις στις οποίες αναφέρονται δεν αντιστοιχούν στην δική μας συμβατική πραγματικότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.