ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάτω Πατήσια: Άγριο bullying σε σχολείο – «Με έβριζαν και με χτυπούσαν» αποκαλύπτει μαθητής

Την οργή της για το περιστατικό εξέφρασε και η μητέρα του μαθητή

Κάτω Πατήσια: Άγριο bullying σε σχολείο – «Με έβριζαν και με χτυπούσαν» αποκαλύπτει μαθητής

Ένα νέο σοβαρό περιστατικό σχολικού bullying σημειώθηκε αυτή τη φορά στα Κάτω Πατήσια, με θύμα έναν μαθητή της Β’ Γυμνασίου.

Ο μαθητής δήλωσε για τα όσα βίωσε: «Μου είχαν ρίξει ένα βιβλίο στο κεφάλι και το είδε μια καθηγήτριά μου και μου είπε να το πω στον διευθυντή. Όταν μετά ανέβηκα πάλι στην τάξη και τους είπα ότι τους ήθελαν στο γραφείο κάτω, με έβριζαν και άρχισαν και με βάραγαν. Χτύπησαν και ένα άλλο κορίτσι μέσα στην τάξη».

Την οργή της για το περιστατικό εξέφρασε και η μητέρα του μαθητή. «Τον έβριζαν χωρίς λόγο, του ευχήθηκαν να πάει στον τάφο. Ήταν μπροστά καθηγητής, ο υποδιευθυντής καθόταν επίσης με σταυρωμένα τα χέρια και όταν το παιδί σήκωσε το χέρι του για να προστατευτεί, τότε ο καθηγητής είπε δεν χρησιμοποιούμε βία», είπε η ίδια..

Ένας συμμαθητής τους, που μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, κατάγγειλε ότι δέχθηκε και εκείνος χτυπήματα. «Είχε βάλει ένα στυλό στο χέρι του σαν σιδηρογροθιά και μου το τράβηξε στο κεφάλι», είπε ο μαθητής.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος μαθητής δέχεται επίθεση από συμμαθητές του. «Πήγαν και του κατέβασαν το παντελόνι, αυτό δεν είναι πλάκα, είναι πολύ σοβαρό» αποκάλυψε μία μαθήτρια, θύμα bullying και η ίδια, αφού ανέφερε ότι τη χαστούκισε χωρίς λόγο ένας συμμαθητής της.

«Δεν είναι ένα συνηθισμένο περιστατικό. Θα συνεδριάσει το συμβούλιο των εκπαιδευτικών του σχολείου για να αποφασίσουμε τι θα γίνει με τους μαθητές που εμπλέκονται» απάντησε το σχολείο σε ερώτηση του Star για το τραγικό περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς του μαθητή δηλώνουν αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.