ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάτω Πατήσια: «Έσπασαν στο ξύλο τον γιο μου έξω από το σχολείο του Μάκη που αυτοκτόνησε» λέει μητέρα ανήλικου

Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας για τον ξυλοδαρμό του γιου της

Κάτω Πατήσια: «Έσπασαν στο ξύλο τον γιο μου έξω από το σχολείο του Μάκη που αυτοκτόνησε» λέει μητέρα ανήλικου

Ένα νέο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού ανηλίκου πριν από ένα χρόνο, έξω από το σχολείο όπου πήγαινε ο 14χρονος Μάκης που έδωσε τέλος στη ζωή του πριν από δύο εβδομάδες.

Η μητέρα ενός ανήλικου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο μία συμμορία επιτέθηκε στον γιο της, μόλις 13 ετών, ακόμη και με σιδερογροθιά με το παιδί να φτάνει στο σπίτι αιμόφυρτο και να περιγράφει στους γονείς του τι ακριβώς συνέβη.

Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας για τον ξυλοδαρμό του γιου της

«Το παιδί ήρθε μία μέρα στο σπίτι, κόντεψε να λιποθυμήσει από το ξύλο που έφαγε. Του έσπασαν το στόμα και τη μύτη. Τον χτύπησαν πάρα πολύ άγρια. Έβγαινε από το σχολείο και τον περίμεναν 15 άτομα και του επιτέθηκαν. Ένας τον χτύπησε από πίσω με σιδερογροθιά. Ήρθε στο σπίτι ματωμένο», μας είπε η άτυχη μητέρα, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

«Όταν τον είδαμε δεν το πιστεύαμε. Πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο και του έκαναν όλες τις εξετάσεις. Ήταν σοβαρά χτυπημένος. Μετά πήγαμε στο Αστυνομικό Τμήμα να καταθέσουμε μήνυση. Ακόμη δεν τους έχουν βρει. Ο γιος μου έδωσε κάποια ονόματα αναγνώρισε κάποιους από τους δράστες. Πολλοί του έστειλαν μηνύματα και άρχισαν να τον απειλούν πως αν μιλήσει και πει συγκεκριμένα ονόματα θα του σκοτώσουν ολόκληρη την οικογένεια. Απειλούσαν πως θα σκοτώσουν εμένα, τον πατέρα του και τον αδερφό του», συνέχισε στις δηλώσεις της έξω από το σχολείο του 14χρονου, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι του στα Σεπόλια.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες

Είναι ενδεικτικό πως τις τελευταίες εβδομάδες, οι μαθητές του 54ου γυμνασίου Αθηνών έχουν κάνει αρκετές καταγγελίες για τη δράση συμμοριών που δρουν ανεξέλεγκτα, ενώ αναφέρθηκαν και στο μπούλινγκ που είχε υποστεί το τελευταίο διάστημα ο άτυχος μαθητής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως η μητέρα του άτυχου μαθητή που έδωσε τέλος στη ζωή του κατέθεσε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Η ίδια υποστήριξε πως δεν πιστεύει ότι ο γιος της έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού και πως ο θάνατός του οφείλεται σε δυστύχημα λόγω της συμμετοχής του σε κάποια πρόκληση θανάτου σε διαδικτυακή εφαρμογή. Οι αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα από την εξέταση του ηλεκτρονικού υπολογιστή αλλά και του κινητού τηλεφώνου του 14χρονου για να αρχίσουν να βγάζουν κάποια πρώτα συμπεράσματα για το τι ακριβώς συνέβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.