ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κέρκυρα: Πρόστιμα σε τέσσερις επιχειρήσεις – Είχαν τοποθετήσει παράνομα ξαπλώστρες σε χώρους αιγιαλού

Οι έλεγχοι των μεικτών κλιμακίων θα συνεχιστούν

Κέρκυρα: Πρόστιμα σε τέσσερις επιχειρήσεις – Είχαν τοποθετήσει παράνομα ξαπλώστρες σε χώρους αιγιαλού

Τα κλιμάκια του υπουργείου Οικονομικών έδωσαν πρόστιμα σε τέσσερις επιχειρήσεις οι οποίες βρέθηκαν να έχουν καταλάβει παράνομα χώρους αιγιαλού.

Στην παραλία Κοντογιαλός της Κέρκυρας εντοπίστηκαν τέσσερις επιχειρήσεις που είχαν καταλάβει παράνομα χώρους του αιγιαλού χωρίς μίσθωση.

Είτε έχουν εκδοθεί και επιδοθεί διοικητικά μέτρα, είτε βγαίνουν έως την Τετάρτη.

Υπάρχουν πάντως και άλλες πέντε νόμιμες επιχειρήσεις στην παραλία, καθώς και μια νόμιμη επιχείρηση Θαλάσσιων Μέσων Αναψυχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι έλεγχοι των μεικτών κλιμακίων θα συνεχιστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.