ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κηδεία Γ.Ιωαννίδη: Νίκος Γκάλης και Γιούλα Ιωαννίδη αγκαλιάζονται και ξεσπούν σε κλάματα (βίντεο)

«Νίκο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω από δω και πέρα» φέρεται να είπε στον Γκάλη η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη

Κηδεία Γ.Ιωαννίδη: Νίκος Γκάλης και Γιούλα Ιωαννίδη αγκαλιάζονται και ξεσπούν σε κλάματα (βίντεο)

Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (6/10) η κηδεία του θρυλικού προπονητή Γιάννη Ιωαννίδη που άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 78 ετών, κάνοντας φτωχότερο το ελληνικό μπάσκετ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, μόλις ο Νίκος Γκάλης άφησε ένα κίτρινο λουλούδι στο φέρετρο του Γιάννη Ιωαννίδη, αναζήτησε τη σύζυγο του «Ξανθού», Γιούλα. Εκείνη, μόλις τον είδε, άνοιξε την αγκαλιά της και οι δυο τους ξέσπασαν σε κλάματα, σε μια στιγμή που προκάλεσε «ανατριχίλα» σε όσους την είδαν από κοντά. Άλλωστε, είναι σχεδόν ελάχιστες, αν όχι μηδαμινές, οι φορές που έχει δει κανείς τον Νίκο Γκάλη να δακρύζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νίκο, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ζήσω από δω και πέρα» φέρεται να είπε στον Γκάλη η σύζυγος του Γιάννη Ιωαννίδη, σύμφωνα με το MEGA. Και εκείνος της απάντησε: «Θα μπορέσεις να ζήσεις, θα μπορέσουμε μαζί. Από δω και πέρα, εμείς θα είμαστε η οικογένειά σου, εγώ και η δική μου οικογένεια θα σε αγκαλιάσουμε. Θα θυμάσαι πάντα τον Γιάννη και θα είμαι εγώ ο μικρός σου αδερφός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.