ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι πολιτικές παρουσίες που έδωσαν το παρών (φώτο)

Από νωρίς έχουν σπεύσει αρκετά πολιτικά πρόσωπα της χώρας

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Οι πολιτικές παρουσίες που έδωσαν το παρών (φώτο)

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου δεν βρίσκεται μόνο πλήθος κόσμου, από τις 6 το πρωί, προκειμένου να προσκυνήσει την σορό του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου αλλά και πολιτικές παρουσίες.

Ήδη από νωρίς έχουν σπεύσει και αρκετά πολιτικά πρόσωπα της χώρας, τα περισσότερα, μέχρι στιγμής, από την «γαλάζια» παράταξη μιας έχει δοθεί «ελεύθερη πρόσβαση» από το κόμμα σε όσους το επιθυμούν.

Περίπου στις 9 το πρωί,  Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη καθώς ο τέως βασιλιάς ήταν νονός της και είχαν ιδιαίτερη σχέση.

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ στεκόταν ιδιαίτερα φορτισμένη έξω από το παρεκκλήσι ενώ δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα όταν βρέθηκε μπροστά στο φέρετρο του νονού της.

Η παρουσία που ξεχώρισε, μέχρι στιγμής, ήταν αυτή του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος έφτασε στη Μητρόπολη περίπου στις 9.30 μαζί με την σύζυγό του. Μάλιστα, ο κόσμος που βρισκόταν στην ουρά για το λαϊκό προσκύνημα τον χειροκρότησε.

Μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό βρίσκονταν οι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, αλλά και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Επίσης, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου μετέβησαν, επίσης, ο βουλευτής ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος  ενώ το «παρών» έδωσαν ο Φαήλος Κρανιδιώτης και ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο πρώην βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Καλατζής

Περίπου στις 11 έφτασε και ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.