ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Πώς θα καθίσουν οι «γαλαζοαίματοι» στη Μητρόπολη σύμφωνα με το πρωτόκολλο

Βασιλικές οικογένειες από 11 χώρες έχουν φτάσει στην Ελλάδα

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Πώς θα καθίσουν οι «γαλαζοαίματοι» στη Μητρόπολη σύμφωνα με το πρωτόκολλο

Στην κηδεία του τέως Βασιλιά της Ελλάδας αναμένεται να βρεθούν περισσότεροι από 180 καλεσμένοι. Το «παρών» θα δώσει σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας, ο ανιψιός του τέως βασιλιά Φίλιππος, η Λετίθια, αλλά και ο αυτοεξόριστος βασιλιάς Χουάν Κάρλος.

Πώς θα κάτσουν οι «γαλαζοαίματοι» στη Μητρόπολη

Στην πρώτη σειρά των καθισμάτων θα βρίσκεται η οικογένεια του τέως μονάρχη. Η σύζυγος του Κωνσταντίνου, Άννα Μαρία, οι γιοι του Παύλος, Νικόλαος και Φίλιππος και οι κόρες του Αλεξία και Θεοδώρα, η επίτιμη βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η αδερφή της πριγκίπισσα Ειρήνη.

Αριστερά από την οικογένεια θα βρίσκονται τα βασιλικά ζεύγη, την Ισπανίας, Φίλιππος και Λετίθια, της Ολλανδίας, Γουλιέλμος Αλέξανδρος και Μάξιμα και ο Κάρολος Γουσταύος ΙΣΤ’ της Σουηδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα η Βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας, ο Αλβέρτος και η Καρολίνα του Μονακό, ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου, Ερρίκος
Στη δεύτερη σειρά καθισμάτων, θα βρίσκονται πρώην βασιλείς και στην 3η σειρά, διάδοχοι των θρόνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.