ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Πόσο κόστισε το γεύμα στη «Μεγάλη Βρετανία»

Οι λεπτομέρειες του μενού

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Πόσο κόστισε το γεύμα στη «Μεγάλη Βρετανία»

Μετά την ταφή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου στα βασιλικά κοιμητήρια του Τατοΐου, οι παριστάμενοι στην τελετή αποχώρησαν με προορισμό το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», όπου και δείπνησαν στην μνήμη του.

Συνολικά 250 ήταν οι επίσημοι καλεσμένοι στο γεύμα, το οποίο, σύμφωνα με την ελληνική παράδοση, περιελάμβανε θαλασσινά, όπως καραβίδες, γαρίδες, σφυρίδα, αλλά και σπανακόπιτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια πλήρωσε 200 ευρώ για το κάθε άτομο. Στο πολυτελές ξενοδοχείο παρευρέθηκαν σχεδόν 200 άτομα, γεγονός που σημαίνει ότι το γεύμα κόστισε περίπου 40.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στο γεύμα δεν παρευρέθηκαν ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος και η βασίλισσα Λετίθια, η βασιλική πριγκίπισσα Άννα της Βρετανίας, ο βασιλιάς του Βελγίου Φίλιππος και η βασίλισσα Ματθίλδη, ο βασιλιάς Κάρολος της Σουηδίας και βασίλισσα Σίλβια, αλλά και ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.