ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Πόσο κοστίζουν οι σουίτες που διαμένουν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών;

Η διαμονή τους γίνεται σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας

Κηδεία τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Πόσο κοστίζουν οι σουίτες που διαμένουν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών;

Πού θα μείνουν τα μέλη των βασιλικών οικογενειών και ποιο είναι το κόστος των δωματίων στα ξενοδοχεία που διαμένουν.

Στην Αθήνα βρίσκονται οι υψηλοί προσκεκλημένοι της οικογένειας του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου που οδηγείται σήμερα στην τελευταία του κατοικία.

Στην Αθήνα έφτασαν την Κυριακή ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε με τη βασίλισσα Λετίθια, ο βασιλιάς της Σουηδίας Κάρολος-Γουστάβος με τη βασίλισσα Σίλβια, η βασίλισσα της Δανίας Μαργκρέτε με τον γιο τος, πρίγκιπα-διάδοχο Φρίντριχ και την πριγκίπισσα Ματθίλδη (αδελφή της βασίλισσας της Δανίας και της Άννας-Μαρίας), αλλά και ο πρίγκιπας-διάδοχος της Νορβηγίας Χαακόν με την πριγκίπισσα Μέτε-Μαρίν.

Για την κηδεία έφτασαν, επίσης, ο επίτιμος βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος, ο μέγας δούκας του Λουξεμβούργου Χένρι, ο βασιλιάς Βίλεμ-Αλεξάντερ της Ολλανδίας με τη βασίλισσα Μαξίμα και τη βασιλομήτορα της Ολλανδίας, η πριγκίπισσα Άννα της Μεγάλης Βρετανίας, αδελφή του Καρόλου, ως εκπρόσωπος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, καθώς και ο πρίγκιπας του Μονακό Αλβέρτος.

Επίσης, στην πρωτεύουσα βρίσκονται η Αικατερίνη και ο Αλέξανδρος της Σερβίας, η Μαρία Βλαδιμίροβνα της Ρωσίας (κόρη του Μέγα Δούκα Βλαδίμηρου Κυρίλλοβιτς της Ρωσίας και τιτουλάρια αυτοκράτειρα της Ρωσίας που ζει στην Ισπανία), ο πρώην πρίγκιπας της Ρουμανίας, Ράντου, αλλά και εκπρόσωποι της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας.

Πού διαμένουν οι βασιλικές οικογένειες

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έκανε στο Πρωινό ο Τάσος Τεργιάκης, η διαμονή τους γίνεται σε συγκεκριμένα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας. Αλλωστε χτες βράδυ η οικογένεια του Κωνσταντίνου παρέθεσε δείπνο προς τιμή των καλεσμένων που έφτασαν στην Αθήνα για την κηδεία.

Ποιο είναι το κόστος για τις σουίτες που διαμένουν; Όπως είπε ο δημοσιογράφος, για αυτούς που διαμένουν στη Μεγάλη Βρετάνια, το κόστος κυμαίνεται από 2.000 έως 25.000 ευρώ η βασιλική σουίτα.

Στο Athens Plaza από 487 ευρώ έως 3.098 και στο Electra Palace από 277 έως 434 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.