ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κιλκίς: Συντετριμμένοι οι συγγενείς του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή – «Είχε μαυρίσει το πρόσωπό του»

«Όλο το Κιλκίς κλαίει ένα παλικάρι αγαπητό σε όλους»

Κιλκίς: Συντετριμμένοι οι συγγενείς του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή – «Είχε μαυρίσει το πρόσωπό του»

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς του 33χρονου ποδοσφαιριστή που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, το μεσημέρι της Κυριακής (10.9.2023) στο Κιλκίς.

Ο θείος του αδικοχαμένου Τίμου Καρασαββίδη ο οποίος κατέχει και θέση ευθύνης στην ερασιτεχνική ομάδα του Επταλόφου που αγωνιζόταν ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, εξηγεί ότι όλες οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί ο άτυχος άντρας «ήταν όλες καλές. Έκανε εξετάσεις τρεις μέρες πριν τον αγώνα και δεν είχε ούτε ακροαστικά, τίποτα. Όλα τα αποτελέσματα ήταν καλά».

Συνέχισε λέγοντας: «Όταν έγινε το συμβάν ο καρδιολόγος της ομάδας πήγε να ξαναδεί τα αποτελέσματα και όντως ήταν τέλεια η εικόνα της υγείας του. Με το που έπεσε, μέσα σε δευτερόλεπτα είχε μαυρίσει το πρόσωπό του, είχε φουσκώσει η κοιλιά του. Μόνο με προσευχή θα μπορούσε να γίνει καλά. Όλο το Κιλκίς κλαίει ένα παλικάρι αγαπητό σε όλους».

Απαρηγόρητη όλη η οικογένεια για τον χαμό του Τίμου, με τον αδερφό του πατέρα του να κάνει λόγο για «ένα υγιέστατο παλικάρι που έσπαγε την πέτρα» και να προσπαθεί να στηρίξει τους γονείς, τον μικρότερο αδερφό, την σύζυγο και τα δύο μικρά παιδιά του 33χρονου αμυντικού.

Ο κ. Γιώργος ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τί έχει συμβεί στον ανιψιό του: «Το παιδί δεν είχε απολύτως τίποτα. Ήταν γερό και υγιέστατο παιδί. Ένα λεβεντόπαιδο, έσπαγε την πέτρα. Ήταν τελείως ξαφνικό. Έπαιζε ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα του Επταλόφου. Χάσαμε τη γη από τα πόδια μας. Ο Τίμος μας ήταν όλο με το χαμόγελο».

Στα «χαμένα» είναι και όλο το Κιλκίς μετά την τραγική είδηση για την απώλεια του 33χρονου. «Είχαν απινιδωτή, είχαν τα πάντα στο γήπεδο αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι» αναφέρει η ξαδέρφη του αδικοχαμένου άντρα.

Και προσθέτει «είχε κάνει όλες τις εξετάσεις, ήταν υγιέστατος. Ακόμα δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τους γιατρούς. Σήμερα θα γίνει ιατροδικαστική. Ήταν ένα καλό παιδί, αφήνει δυο μικρά παιδάκια πίσω του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου το απόγευμα της Κυριακής (10.09.2023) για λογαριασμό της ΕΠΣ Κιλκίς, ανάμεσα στον ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και τον Απόλλωνα Ευρωπού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.