Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Κίνα: Παντρεύτηκαν εν μέσω του Β΄ΠΠ χάθηκαν και έσμιξαν ξανά μετά από 54 χρόνια

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Κίνα: Παντρεύτηκαν εν μέσω του Β΄ΠΠ χάθηκαν και έσμιξαν ξανά μετά από 54 χρόνια

Δείτε βίντεο από τη συνάντηση ενός ζεύγους Κινέζων το οποίο ήταν παντρεμένο αλλά χάθηκαν μεταξύ τους λόγω των τρομερών γεγονότων στην Κίνα κατά την διάρκεια του Β΄ΠΠ. Το ζεύγος ενώθηκε ξανά μετά από 54 χρόνια.

Η γυναίκα αφού έχασε τον σύζυγό της δεν παντρεύτηκε ποτέ ξανά αλλά ο άνδρας παντρεύτηκε και απέκτησε παιδιά και εγγόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.