Κορινθία: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 75χρονου που έκανε μπάνιο και εξαφανίστηκε

Τα ρούχα του βρέθηκαν στην ακτή

Κορινθία: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό 75χρονου που έκανε μπάνιο και εξαφανίστηκε

Στις 12:00 το πρωί της Πέμπτης στην θαλάσσια περιοχή στο Σουσάκι Κορινθίας, ένας ηλικιωμένος περίπου 75 ετών, έκανε μπάνιο μαζί με τη σύζυγό του.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, μετά από λίγη ώρα χάθηκαν τα ίχνη του με αποτέλεσμα να ενημερωθεί το Λιμεναρχείο Κορίνθου και το Λιμεναρχείο Αγίων Θεοδώρων να ξεκινήσει από εκείνη την ώρα μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου άντρα.

Το λιμενικό  βρήκε στην παραλία την πετσέτα και τα ρούχα του αλλά ο ίδις μέχρι κι αυτή την ώρα είναι άφαντος.

Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση του Λιμεναρχείου Κορίνθου, λιμεναρχείου Αγίων Θεοδώρων το λιμεναρχείο Iσθμίων, ένας δύτης από την Κόρινθο, σκάφη της εταιρείας Motor oil, της Διώρυγας Κορίνθου και ιδιωτικά σκάφη της περιοχής για τον εντοπισμό του 75χρονου.

Στο σημείο βρίσκονται περίπου 70 άτομα που κάνουν έρευνες σε όλη αυτή την περιοχή λιμενικοί, πολίτες και εθελοντές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.