ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Γ.Καραϊβάζ: Εργατικό δυστύχημα και όχι έγκλημα κατά ιδιότητας η δολοφονία του: Κόβουν στο 50% την σύνταξη χηρείας της συζύγου του

Ο θάνατος του δημοσιογράφου δεν θεωρήθηκε έγκλημα κατά τον ΈΦΚΑ

Γ.Καραϊβάζ: Εργατικό δυστύχημα και όχι έγκλημα κατά ιδιότητας η δολοφονία του: Κόβουν στο 50% την σύνταξη χηρείας της συζύγου του

Στο μισό έπεσε το ποσό της σύνταξης χηρείας που λάμβανε η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, όπως αποκάλυψε η ίδια στον ΑΝΤ1.

Η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ κατήγγειλε ότι της κόβουν τη σύνταξη χηρείας που έπαιρνε από τον σύζυγό της, που δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2021 κατά 50%.

Κι αυτό, γιατί όπως υποστήριξε, ο θάνατός του «μεταφράστηκε» ως εργατικό ατύχημα κι όχι ως έγκλημα κατά την ιδιότητα, καθώς η εκτέλεσή του έγινε μισή ώρα μετά τη δουλειά του.

«Ο Γιώργος σκοτώθηκε μισή ώρα μετά τη δουλειά του και ο ΕΦΚΑ το αντιλαμβάνεται ως εργατικό ατύχημα. Είναι θλιβερό και λυπητερό», είπε η κυρία Αλεξανδροπούλου – Καραϊβάζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι με βάση την κείμενη νομοθεσία, η σύνταξη χηρείας μετά την πρώτη τριετία κόβεται κατά κατά 50%, όταν ο δικαιούχος εργάζεται ή όταν καταβάλλεται δεύτερη σύνταξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.