ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κρατούμενος βαφτίστηκε Χριστιανός μέσα στις φυλακές: «Νιώθω ήδη την αλλαγή»

Ο 38χρονος Αρμένιος είχε τουλάχιστον 83 δικαστήρια για κλοπές μηχανών

Κρατούμενος βαφτίστηκε Χριστιανός μέσα στις φυλακές: «Νιώθω ήδη την αλλαγή»

Χριστιανός βαφτίστηκε ένας 38χρονος άνδρας μέσα στη φυλακή, στην οποία βρισκόταν για χρόνια, και δηλώνει πως άλλαξε όλη του η ζωή.

Την ημέρα που αφέθηκε ελεύθερος βαφτίστηκε μέσα στο σωφρονιστικό ίδρυμα και δήλωσε τα εξής:

«Δεν έχω δικαστεί μία φορά, αλλά πολλές. Είχα παραβατική συμπεριφορά, έκλεβα μηχανάκια, έκανα βόλτες, τα άδειαζα από βενζίνη και τα πετούσα στον δρόμο. Είχα τουλάχιστον 83 δικαστήρια για μηχανάκια. Ήρθα στην Ελλάδα πολύ μικρός, πήγα σχολείο αλλά το παράτησα και στα 12 άρχισα να κάνω χρήση.

Μεγάλωσα με έναν θυμό, η μαμά μου είχε χωρίσει με τον πατέρα μου. Με μάλωνε, όταν με έβλεπε έτσι. Νόμιζα πως δεν πληγώνω κανέναν, είχα 100% εγωισμό. Έκανα δύο με τρεις προσπάθειες να βαφτιστώ, αλλά ήμουν άτυχος. Ήθελα να το κάνω, για να ολοκληρωθώ ως Χριστιανός», αποκαλύπτει ο 38χρονος Αρμένιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τώρα, ότι νιώθω ότι δεν γνώριζα ποτέ τον εαυτό μου. Συγκινούμαι που τα λέω αυτά. Αυτό που ζω, είναι κάτι πρωτόγνωρο. Νιώθω ήδη την αλλαγή, είναι μία πρώτη ευκαιρία στη ζωή», προσθέτει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.