ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: 34χρονος χτύπησε τη σύντροφό του και συνελήφθη – Εξύβρισε αστυνομικούς

Η υπόθεση πήρε αναβολή

Κρήτη: 34χρονος χτύπησε τη σύντροφό του και συνελήφθη – Εξύβρισε αστυνομικούς

Τα επεισόδια ενδοοικογενειακής βίας δεν σταματούν. Συγκεκριμένα, ακόμη ένα περιστατικό σημειώθηκε, αυτή τη φορά στη Κρήτη όπου 34χρονος χτυπούσε τη σύζυγό του και έπειτα αφού συνελήφθη εξύβριζε τους αστυνομικούς. 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μια 30χρονη γυναίκα κατήγγειλε στις Αρχές ότι ο 34χρονος σύντροφός της την χτύπησε. Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία αναζήτησαν τον δράστη και τον συνέλαβαν λίγη ώρα αργότερα.

Λίγες ώρες αργότερα, 0 34χρονος οδηγήθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου. Ωστόσο, η απόφαση της ποινής του πήρε αναβολή για αύριο.

Στο άκουσμα της απόφασης ο νεαρός άντρας άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να είναι υπόλογος για δύο υποθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.