ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Νονά στο Ηράκλειο έγινε viral γιατί άρπαξε… φωτιά! (βίντεο)

Η ίδια παρέμεινε ψύχραιμη και συνέχισε απτόητη

Κρήτη: Νονά στο Ηράκλειο έγινε viral γιατί άρπαξε… φωτιά! (βίντεο)

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά στη βάφτιση ενός αγοριού λίγο έξω από το Ηράκλειο Κρήτης μέχρι την στιγμή που η νονά, Ελίνα, όταν έσκυψε πάνω από το παιδί στην κολυμπήθρα για να του βάλει λάδι, ένας μικρός λάθος υπολογισμός λίγο έλειψε να την… τυλίξει στις φλόγες.

Έκπληκτοι οι καλεσμένοι είδαν τα μαλλιά της νονάς να αρπάζουν φωτιά από τα αναμμένα κεριά που είχαν τοποθετηθεί στην κολυμπήθρα.

Όσοι βρίσκονταν κοντά έσπευσαν να την βοηθήσουν να σβήσει τις φλόγες, ενώ η ίδια παρέμεινε ψύχραιμη και συνέχισε απτόητη.

Το βίντεο από το όχι και τόσο συνηθισμένο περιστατικό κατέγραψε ο Σωκράτης Δαμουλάκης, και ήδη έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.