ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Στύλος της ΔΕΗ έπεσε σε νεκροταφείο στο Ηράκλειο (φωτό)

Το καλώδιο της ΔΕΗ εμποδίζει την προσέγγιση των συγγενών στα μνήματα

Κρήτη: Στύλος της ΔΕΗ έπεσε σε νεκροταφείο στο Ηράκλειο (φωτό)

Απίστευτα είναι τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες εβδομάδες στο κοιμητήριο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένας στύλος της ΔΕΗ έπεσε με αποτέλεσμα να προκληθούν καταστροφές στα μνήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες των συγγενών των νεκρών, η πτώση του στύλου σημειώθηκε πριν αρκετό καιρό με τους αρμόδιους να μην έχουν προχωρήσει στην αποκατάσταση των προβλημάτων.

Όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες, ο στύλος έχει πέσει πάνω σε τάφους προκαλώντας ζημιές τόσο στα μάρμαρα όσο και στις εικόνες των νεκρών ενώ ένας δεύτερος στύλος έχει αποκτήσει έντονη κλίση με τους ανθρώπους να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο να πέσει και αυτός.

Την ίδια ώρα, το καλώδιο της ΔΕΗ εμποδίζει την προσέγγιση των συγγενών στα μνήματα. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι άνθρωποι για να πάνε στους τάφους των αγαπημένων τους πρέπει να κάνουν τους… κομάντο πηδώντας από καλώδια ενώ υπάρχει έντονη η ανησυχία κάποιου βραχυκυκλώματος.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν, εδώ και αρκετές ημέρες στο κοιμητήριο της Νέας Αλικαρνασσού δεν υπάρχει ούτε νερό με αποτέλεσμα να μην μπορούν να προχωρήσουν στην περιποίηση των τάφων των αγαπημένων τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.