ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κρήτη: Τεράστια διάκριση για τον φοιτητή Κωνσταντίνο Ανεμοζάλη (φωτό)

Κατέλαβε την 16η θέση παγκοσμίως σε διαγωνισμό με προβλήματα αλγοριθμικού τύπου

Κρήτη: Τεράστια διάκριση για τον φοιτητή Κωνσταντίνο Ανεμοζάλη (φωτό)

Τεράστια διάκριση για τον προπτυχιακό φοιτητή του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κωνσταντίνο Ανεμοζάλη, ο οποίος κατέλαβε την 16η θέση παγκοσμίως στον διαγωνισμό της Credit Suisse Coding Challenge.

Ο διαγωνισμός συγκέντρωσε 1900 διαγωνιζόμενους από εφτά περιοχές του πλανήτη: UK, USA & Canada, Europe, India, Southeast Asia, Switzerland, και rest of the world.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ευρώπη, ο Κωνσταντίνος Ανεμοζάλης κατέλαβε την πρώτη θέση.

Το Credit Suisse Coding Challenge είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός που οργανώνει η Credit Suisse με προβλήματα αλγοριθμικού τύπου (graphs, dynamic programming, etc.).

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος είχε ξανά διακριθεί στον διαγωνισμό “Meta Hacker Cup” της Meta, όπου αναδείχθηκε πρώτος στην Ελλάδα και δέκατος όγδοος στον κόσμο.

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης και ολόκληρη η κρητική κοινωνία συγχαίρει τον Κωσταντίνο Ανεμοζάλη για την μεγάλη του αυτή επιτυχία!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Πανεπιστημίου Κρήτης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.