ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Τουρίστας πέθανε σε ξαπλώστρα και δεν τον είχε πάρει κανένας είδηση μέχρι το βράδυ 

Παραθεριστές τον εντόπισαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ

Κρήτη: Τουρίστας πέθανε σε ξαπλώστρα και δεν τον είχε πάρει κανένας είδηση μέχρι το βράδυ 

Ενας τουρίστας από την Βρετανία έχασε μυστηριωδώς την ζωή του κάνοντας διακοπές την Κρήτη, αφού ήταν για ώρες ακίνητος πάνω σε μια ξαπλώστρα στην παραλία, με άλλους παραθεριστές να ενημερώνουν σχετικά τις αρχές.

Σύμφωνα με την mirror.co.uk το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου (16/6), όταν παραθεριστές στην παραλία της Σταλίδας του δήμου Χερσονήσου εντόπισαν έναν 54χρονο άντρα να είναι ξαπλωμένος χωρίς τις αισθήσεις του πάνω σε μια ξαπλώστρα.

Αμέσως έσπευσαν να τον βοηθήσουν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, όμως πριν φτάσει το ασθενοφόρο, εκείνος ανέκτησε τις αισθήσεις του και είπε ότι βρίσκονταν στην συγκεκριμένη ξαπλώστρα από το πρωί, όταν και «επισκέφθηκε την παραλία για να απολαύσει τον ήλιο».

Παρόλα αυτά, μετά από λίγο άρχισε να μην αισθάνεται καλά, ενώ όταν έφτασε το ασθενοφόρο, οι τραυματιοφορείς του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Όμως παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν, δεν μπόρεσαν να τον σώσουν, ενώ όταν μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Και δεύτερος θάνατος Βρετανού τουρίστα

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, η απώλεια του 54χρονου δεν είναι ο μοναδικός θάνατος που έγινε στην Ελλάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα και σχετίζεται με τουρίστα από την Βρετανία.

Συγκεκριμένα, την περασμένη εβδομάδα, ένας Βρετανός καπετάνιος σκάφους έχασε την ζωή του σε ένα ακατοίκητο νησί των Δωδεκανήσων. Πρόκειται για έναν 30χρονο από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος οδηγούσε ένα σκάφος, το οποίο προσπάθησε να δέσει σε κάτι βράχια στο νησί Νίμος το μεσημέρι της Τρίτης 12 Ιουλίου.

Εκείνη την στιγμή όμως, έχασε την ισορροπία του και γλίστρησε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα βράχια και να χάσει ακαριαία την ζωή του. Οι τρεις επιβάτες που επέβαιναν στο σκάφος του ειδοποίησαν την ακτοφυλακή, ενώ ανέσυραν την σωρό του από την θάλασσα, η οποία στάλθηκε σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.