ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Τρομερή πρόταση γάμου με… μηχανές και καπνογόνα στο Ηράκλειο (βίντεο)

Μια διαφορετική πρόταση γάμου στο Ηράκλειο της Κρήτης

Κρήτη: Τρομερή πρόταση γάμου με… μηχανές και καπνογόνα στο Ηράκλειο (βίντεο)

Ήθελε η δική του πρόταση γάμου στο Ηράκλειο να είναι ξεχωριστή και τα κατάφερε.

Ο νεαρός μάζεψε τους φίλους του, στο σημείο που είχε δώσει ραντεβού με την αγαπημένη του. Όλοι εμφανίστηκαν με μηχανές. Την ώρα που εκείνος την πλησίαζε, άρχισαν να μαρσάρουν και κάποιοι άναψαν καπνογόνα.

Η κοπέλα έδειχνε να τα έχει χαμένα. Ο Χρήστος αμέσως μετά γονάτισε και έδωσε στη γυναίκα της ζωής του, το μονόπερο. Πώς θα μπορούσε να αρνηθεί εκείνη;

Την καλύτερη έκπληξη έκανε ένας νεαρός στο Ηράκλειο της Κρήτης στην κοπέλα του για τα γενέθλιά της. Το δώρο της ήταν ένα δαχτυλίδι, με το οποίο της έκανε πρόταση γάμου, έχοντας διοργανώσει μια βραδιά που λογικά θα της μείνει αξέχαστη.

Ο Χρήστος μάζεψε την παρέα του, όλοι τους μέλη της ομάδας μοτοσικλετιστών «Street Guns Crete» και πέρασαν το δικό τους κοινωνικό μήνυμα. «Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, να γιορτάσεις την οποιαδήποτε αφορμή με πάθος, αλλά πάντα με ασφάλεια». Όλοι τους φορούσαν κράνη.

Μέσα σε γενικές επευφημίες, καπνογόνα και μαρσαρίσματα, ο Χρήστος γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του Έρση και της πρόσφερε το δαχτυλίδι, αποσπώντας το πολυπόθητο «ναι».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.