ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Άγνωστος κακοποίησε άγρια χάσκι που δεν άντεξε και πέθανε

«Ο σκύλος έφερε σοβαρό τραύμα στη περιοχή του πρωκτού από αιχμηρό όργανο»

Κτηνωδία στην Αράχωβα: Άγνωστος κακοποίησε άγρια χάσκι που δεν άντεξε και πέθανε

Ένα περιστατικό άγριας κακοποίησης σκύλου χάσκι από έναν άγνωστο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα στην Αράχωβα, σε περιοχή με γνωστά εστιατόρια, ξενοδοχεία και σούπερ μάρκετ, που διαθέτουν κάμερες.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκύλος είχε φύγει από το σπίτι του ιδιοκτήτη του, ο οποίος το αναζήτησε χωρίς να καταφέρει να το εντοπίσει.

«Το σκυλί το πήραν μέσα από την αυλή του σπιτιού μου στη περιοχή Σφαλάκι, το οποίο βρίσκεται πάνω σε ένα λόφο» αναφέρει ο ιδιοκτήτης του.

«Ο σκύλος επέστρεψε μόνος του στο χώρο του την επόμενη μέρα, σε άθλια κατάσταση. Είχε αιμορραγία και φαινόταν ότι είχε κακοποιηθεί. Τον είχαν φιμώσει διότι διαπίστωσα ότι το στόμα του ήταν πρησμένο» προσθέτει.

Ο ιδιοκτήτης μετέφερε το χάσκι στο κτηνιατρείο της Ιτέας και ο κτηνίατρος που το εξέτασε, διαπίστωσε ότι είχε κακοποιηθεί στον πρωκτό του από αιχμηρό αντικείμενο. «Έφερε σοβαρό τραύμα στη περιοχή του πρωκτού από αιχμηρό όργανο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στη γνωμάτευση.

Ο σκύλος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση όμως μετά από 10 ώρες κατέληξε από ανακοπή. «Τον έφερα στο σπίτι όμως ο κακομοίρης δεν άντεξε και πέθανε» λέει ο ιδιοκτήτης του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αύριο η σορός του θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστή στην Καρδίτσα για την διαδικασία της νεκροψίας, ενώ αναμένεται εντολή του εισαγγελέα για την αξιοποίηση του οπτικοακουστικού υλικού από τις κάμερες των γύρω επιχειρήσεων προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.