ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κυπαρισσία: Αποσωληνώθηκε το βρέφος που που φέρεται να κακοποιήθηκε από τον πατέρα του

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Κυπαρισσία: Αποσωληνώθηκε το βρέφος που που φέρεται να κακοποιήθηκε από τον πατέρα του

Οι γιατροί έκριναν ότι μπορούν να αποσωληνώσουν το βρέφος που φέρεται να κακοποιήθηκε από τον πατέρα του στην Κυπαρισσία, ωστόσο θεωρούνται κρίσιμα για την πορεία της υγείας του βρέφους τα επόμενα 24ωρα.

Υπενθυμίζεται ότι, το 4 μηνών βρέφος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο του το σώμα, μετά τη βίαιη «ανατάραξη» την οποία φέρεται να υπέστη από τον πατέρα του.

Ο πατέρας του βρέφους που φέρεται να έχει κακοποιήσει το παιδί του, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σημειώνεται πως κατά τη χθεσινή πρώτη του κατάθεση, ο πατέρας του μωρού ανέφερε πως το βρέφος είχε κρίση με έντονο κλάμα και εκείνος δεν γνώριζε πώς να τη διαχειριστεί, επειδή ήταν άπειρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος, πρέπει να παρουσιάζεται κάθε 1 και 15 του μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και να παραμείνει μακριά από το βρέφος έως και τη δίκη, ενώ καλείται να καταβάλει χρηματική εγγύηση 2.000 ευρώ. Παράλληλα, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, στις 10:30 το πρωί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.