ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυπαρισσία: Συντετριμμένος ο σύζυγος της γυναίκας που παρασύρθηκε από κύμα στη στεριά και πνίγηκε – «Ήρθε και την πήρε»

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας περιγράφει τα όσα έγιναν στην Κυπαρισσία

Κυπαρισσία: Συντετριμμένος ο σύζυγος της γυναίκας που παρασύρθηκε από κύμα στη στεριά και πνίγηκε – «Ήρθε και την πήρε»

Συντετριμμένος είναι ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας παρασύρθηκε από κύμα, ενώ περπατούσε στη στεριά και πνίγηκε στη θάλασσα στην Κυπαρισσία. Όπως λέει ο άντρας της, βούτηξε για να την σώσει αλλά δεν πρόλαβε.

«Ήρθε ένα κύμα και την πήρε. Μπήκα και εγώ στη θάλασσα και προσπάθησα να τη σώσω όμως δεν τα κατάφερα». Με αυτά τα λόγια ο σύζυγος της άτυχης 66χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της, περιγράφει τα όσα τραγικά συνέβησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 7 Ιανουαρίου στην Κυπαρισσία.

Ο ίδιος ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ που υπέστη μη μπορώντας να πιστέψει πως μέσα σε μια στιγμή έχασε το στήριγμα μιας ολόκληρης ζωής. Η 66χρονη γυναίκα με τον σύζυγό της -που κατάγονται από τη Γερμανία- είχαν επιλέξει τα τελευταία χρόνια να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους στη χώρα μας. Μάλιστα οι ίδιοι είχαν αποκτήσει το δικό τους σπίτι στον Κακόβατο της Ηλείας.

Δεν είχαν επιλέξει καθόλου τυχαία την περιοχή, αφού ήθελαν το σπίτι τους να βρίσκεται κοντά στη θάλασσα που τόσο αγαπούσαν. Μια αγάπη όμως που έμελλε να στοιχίσει τη ζωή στην άτυχη γυναίκα.

Όλα έγινα μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων. Η 66χρονη γυναίκα, με τον σύζυγό και φίλους τους, που τους είχαν επισκεφθεί από τη Γερμανία, είχαν πάει εκδρομή στην Κυπαρισσία, από τον Κακόβατο.

«Ήμασταν με φίλους στο λιμάνι, καθόμασταν εκεί που δεν υπήρχε κίνδυνος. Κοιτάζαμε τα κύματα και η γυναίκα μου σηκώθηκε, πήγε προς τα πίσω, ήθελε προφανώς να βγάλει φωτογραφίες για τα παιδιά, όπως καταλαβαίνω. Και μέχρι να κοιτάξουμε, το κύμα την κύκλωσε, την είδε η γνωστή μου, έτρεξα κι εγώ, αλλά ήρθε ένα μεγάλο κύμα και την πήρε.

Μπήκα κι εγώ προσεκτικά μέσα στη θάλασσα, κρατήθηκα, έψαχνα, αλλά δεν τη βρήκα. Και μετά ήρθε το Λιμενικό, ήταν εξαιρετικά ευγενείς και με βοήθησαν να την ψάξω για δύο ώρες. Μετά από δυόμιση ώρες, την ξέβρασε το κύμα 500 μέτρα από εκεί που ήμασταν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.