ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Λαγονήσι: Χαροπαλεύει ο 48χρονος που προσπαθούσε να σώσει από πνιγμό τον 8χρονο γιο του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο άτυχος άνδρας

Λαγονήσι: Χαροπαλεύει ο 48χρονος που προσπαθούσε να σώσει από πνιγμό τον 8χρονο γιο του

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 48χρονος που προσπάθησε να σώσει το ανήλικο παιδί του, το οποίο επέβαινε σε στρώμα θαλάσσης και παρασύρθηκε από τα ρεύματα στο Λαγονήσι.

Τα αρχικά δημοσιεύματα ήθελαν τον άτυχο άνδρα να έχει χάσει τη ζωή του ωστόσο σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας.

Όλα ξεκίνησαν όταν το 8χρονο παιδί έπαιζε με στρώμα στην παραλία, παρασύρθηκε από τα κύματα και ο πατέρας του έτρεξε για να το σώσει. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ένα ιδιωτικό φουσκωτό σκάφος έμπαινε στη θάλασσα από προβλήτα που βρίσκεται στο σημείο. Οι τέσσερις επιβαίνοντες στο σκάφος άκουσαν τις φωνές όσων βρίσκονταν στην παραλία και έτρεξαν στο σημείο, προκειμένου να διασώσουν το παιδί και τον 48χρονο. Στο σημείο έσπευσαν επίσης, δύο διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά και δύο ναυαγοσώστες από κοντινό ξενοδοχείο της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για πάνω από 40 λεπτά περίπου οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι ναυαγοσώστες, αλλά και οι άνθρωποι που βρίσκονταν πάνω στο ιδιωτικό φουσκωτό σκάφος έδιναν τις πρώτες βοήθειες κάνοντας ΚΑΡΠΑ στον 48χρονο που προσπάθησε να σώσει το ανήλικο παιδί του σε παραλία στο Λαγονήσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.