ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λαμία: Μάρμαρα από πολυκατοικία ξεκόλλησαν και έπεσαν στο κέντρο της πόλης – Κινδύνευσε ντελιβεράς

Πιθανό να «φταίει» ο σεισμός της Αταλάντης, δηλώνουν οι κάτοικοι

Λαμία: Μάρμαρα από πολυκατοικία ξεκόλλησαν και έπεσαν στο κέντρο της πόλης – Κινδύνευσε ντελιβεράς

Ένας ντελιβεράς παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά σήμερα Παρασκευή (9.6.2023) το πρωί στο κέντρο της Λαμίας επειδή έπεσαν μεγάλα κομμάτια μαρμάρου-γρανίτη από πολυκατοικία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το απρόβλεπτο αυτό συμβάν έγινε σήμερα το πρωί στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Παλαιολόγου στο κέντρο της Λαμίας, όταν ξεκόλλησαν τα μεγάλα κομμάτια από μάρμαρο και γρανίτη της πολυκατοικίας.

Στο σημείο είχε σταματήσει το μηχανάκι του ένας ντελιβεράς, ο οποίος έκανε πίσω την τελευταία στιγμή και γλύτωσε από τραυματισμό.

Σύμφωνα με ένοικο της πολυκατοικίας, η ζημιά πιθανότατα να προκλήθηκε από τον ισχυρό σεισμό των 4,8 Ρίχτερ στην Αταλάντη και σε συνδυασμό με την αλλαγή θερμοκρασίας να ξεκόλλησαν τελείως τα υλικά.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.