
Σοκ έχει προκαλέσει στο νησί της Λέσβου ο θάνατος του 29χρονου λιμενικού, ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής.
Ήταν γύρω στις 18:30 το απόγευμα όταν ο λιμενικός βρέθηκε απαγχονισμένος κοντά στο εξωκλήσι της Παναγίας της Φανερωμένης, στο Σίγρι της Δυτικής Λέσβου.
Ο 29χρονος ο οποίος είχε παντρευτεί σχετικά πρόσφατα, καταγόταν από τη Μυτιλήνη και το τελευταίο διάστημα ήταν σε αναρρωτική άδεια.
Στο Λιμενικό Σώμα υπηρετούσε στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών από τη θέση του χειριστή σκύλου Κ9.
Η Ελληνική Αστυνομία η οποία χειρίζεται την υπόθεση εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το θάνατό του, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για αυτοκτονία.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.