ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λέσβος: Στάση λεωφορείου κατέρρευσε και τραυμάτισε ανήλικη

Λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία η βραδινή διασκέδαση της παρέας των ανήλικων παιδιών

Λέσβος: Στάση λεωφορείου κατέρρευσε και τραυμάτισε ανήλικη

Λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία η βραδινή διασκέδαση μιας παρέας ανήλικων παιδιών που είχαν καθίσει σε μια στάση του λεωφορείου μέσα στο χωριό Ίππειος της Λέσβου, το βράδυ της Παρασκευής, όταν αυτή κατέρρευσε με κρότο και τραυμάτισε ένα από τα κορίτσια!

Αιτία του πρωτοφανούς ατυχήματος, που ευτυχώς δεν απέβη μοιραίο, ήταν ο δυνατός άνεμος που φυσούσε εκείνη την ώρα στην περιοχή και, σύμφωνα με εκτιμήσεις, έφτανε κατά τόπους τα 12 μποφόρ! Ο αέρας παρέσυρε την κατασκευή που σωριάστηκε στο έδαφος, αλλά ευτυχώς τα παιδιά πρόλαβαν να απομακρυνθούν και μόνο ένα 14χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η στάση είχε μεταφερθεί πρόσφατα από άλλο σημείο του οικισμού, 20 μέτρα πιο μακριά, επειδή οι φωνές των παιδιών που μαζεύονταν τα βράδια σε αυτήν ενοχλούσαν τους κατοίκους! Για το ατύχημα ενημερώθηκε η Αστυνομία, που διενεργεί προανάκριση για να εξακριβώσει αν υπάρχουν ευθύνες στην κατασκευή της στάσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.