ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λήμνος: Σήμερα το πρωί το τελευταίο «αντίο» στο Νίκο Ρόκκο

Ο 50χρονος εντοπίστηκε χωρίς της αισθήσεις του αργά το βράδυ του Σαββάτου, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά

Λήμνος: Σήμερα το πρωί το τελευταίο «αντίο» στο Νίκο Ρόκκο

Σήμερα το πρωί θα πουν το τελευταίο «αντίο» συγγενείς και φίλοι στο Νίκο Ρόκκο, αδελφό του Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη θάλασσα, την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για ψάρεμα, ωστόσο οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν όταν δεν έδωσε σημεία ζωής για αρκετές ώρες, και κάλεσαν το Λιμεναρχείο.

Τελικά, ο 50χρονος εντοπίστηκε χωρίς της αισθήσεις του αργά το βράδυ του Σαββάτου, 30/12, στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λήμνου, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ο ξαφνικός χαμός του Νίκου Ρόκκου βύθισε στη θλίψη την τοπική κοινωνία της Λήμνου, στην οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ ήταν και πρόεδρος της κοινότητας Καλλιόπης Λήμνου.

Ο θάνατός του ήταν το δεύτερο βαρύ «χτύπημα της μοίρας» για την οικογένεια του Στέλιου Ρόκκου, αφού τον Ιούνιο του 2021 είχε φύγει από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς ακόμη ένα από τα τρία αδέλφια του, ο Κώστας Ρόκκος.

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του λένε σήμερα στις 11 το πρωί το τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Ρόκκο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο χωριό Καλλιόπη Λήμνου, όπου γεννήθηκε και έζησε. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του Limnos FM, Παναγιώτης Σκαπέτης, στην εκπομπή «Happy Day», στο χωριό, που άλλες μέρες σφύζει από ζωή, σήμερα επικρατεί νεκρική σιγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.