ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Μαγνησία: 51χρονη τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή – Άφησε την τελευταία της πνοή ενώ κοιμόταν

Η άτυχη γυναίκα από τη Ρουμανία είχε επισκεφθεί την περιοχή μαζί με τον σύζυγό της και το παιδί της

Μαγνησία: 51χρονη τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή – Άφησε την τελευταία της πνοή ενώ κοιμόταν

Μία 51χρονη γυναίκα ηλικίας 51 ετών εντοπίστηκε νεκρή στη Μαγνησία.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Καμάρι Μαγνησίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου από τον θάνατο μίας 51χρονης τουρίστριας.

Η άτυχη γυναίκα από τη Ρουμανία είχε επισκεφθεί την περιοχή πριν από δύο ημέρες μαζί με τον σύζυγό της και το παιδί της. Η 51χρονη το πρωί της Πέμπτης εντοπίστηκε νεκρή και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άφησε την τελευταία της πνοή στον ύπνο της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η 51χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.