Μακρινίτσα: Αυτή είναι η 60χρονη μουσικοπαιδαγωγός που πέθανε κάνοντας ορειβασία

Το δυστύχημα συνέβη στο Μέγα Ρέμα κι η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από πνιγμό

Μακρινίτσα: Αυτή είναι η 60χρονη μουσικοπαιδαγωγός που πέθανε κάνοντας ορειβασία

Η Καίτη Καραχάλιου είναι η 60χρονη μουσικοπαιδαγωγός από τον Βόλο, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν έκανε καταρρίχηση από την Μακρινίτσα προς τους πρόποδες του Πηλίου στον Άγιο Ονούφριο, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στο Μέγα Ρέμα κι η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από πνιγμό. Τα σχοινιά της καταρρίχησης μπλέχτηκαν στα πόδια της και το σώμα της έμεινε κρεμασμένο στον αέρα ενώ το κεφάλι της βρισκόταν μέσα στο νερό στη μικρή λιμνοδεξαμενή που δημιουργείται από τους καταρράκτες.

60xroni_volos
60xroni_volos2

Όταν η γυναίκα έπεσε στο βάραθρο και από ύψος περίπου 20 μέτρων κατέληξε στους καταρράκτες του ρέματος απ’ όπου λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που έσπευσαν στην περιοχή.

Η άτυχη γυναίκα ήταν εκπαιδευτικός μουσικός στο επάγγελμα και ήταν πολύ γνωστή στην κοινωνία του Βόλου λόγω της συμμετοχής της σε εθελοντικά και οικολογικά κινήματα. Η οικογένειά της, φίλοι και συνάδελφοι αδυνατούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό της και την αποχαιρετούν με διάφορα μηνύματα στη σελίδα της στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αγαπημένη μου Καίτη, ήσουν για τα παιδιά μου η καλύτερη δασκάλα , εσύ που τους έδωσες τα πιο ωραία μηνύματα, εσύ που τους έμαθες τις πιο ωραίες μουσικές. Η μικρή μου Ίριδα , μου είπε «μαμά θυμάμαι την κάθε της λέξη». Σε ευχαριστούμε για όλα, θα σε θυμόμαστε πάντα. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.