Μακροχώρι Ημαθίας: Αυτοκτόνησε 35χρονος – Ήταν ως μαθητής στο δυστύχημα με πούλμαν στα Τέμπη το 2003

To τραγικό τέλος μίας μεγάλης τραγωδίας

Μακροχώρι Ημαθίας: Αυτοκτόνησε 35χρονος – Ήταν ως μαθητής στο δυστύχημα με πούλμαν στα Τέμπη το 2003

Ένας 35χρονος, o οποίος ήταν εκ των επιζώντων μαθητών του τραγικού δυστυχήματος με πούλμαν στα Τέμπη το 2003, έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα (4/7) στο Μακροχώρι Ημαθίας.

Όπως αναφέρει το pliroforiodotis.gr, η αυτοκτονία του 35χρονου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Μακροχώρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για άγνωστους λόγους αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του, κάνοντας χρήση κυνηγετικού όπλου.

Τον 35χρονο βρήκε νεκρό ο πατέρας του το μεσημέρι στο μπάνιο του σπιτιού.

Το 2003 σημειώθηκε το τραγικό δυστύχημα που συντάραξε το πανελλήνιο. Μαθητές της Α’ Λυκείου Μακροχωρίου Ημαθίας επέστρεφαν από εκδρομή στην Αθήνα, όταν το λεωφορείο τους συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με φορτηγό που μετέφερε μελαμίνες και νοβοπάν, στο ύψος των Τεμπών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μερικά από τα βαριά υλικά που μετέφερε το φορτηγό έπεσαν στο δρόμο, όμως κάποια άλλα χτύπησαν το λεωφορείο με τα παιδιά, κόβοντάς το στα δύο. Ο απολογισμός ήταν τραγικός: 21 μαθητές έχασαν τη ζωή τους και ακόμα έξι τραυματίστηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.