
Μία μαθήτρια κατήγγειλε πως καθηγήτρια την ώρα των Πανελλαδικών εξετάσεων προχώρησε σε προσβλητικά σχόλια σε βάρος της σχετικά με τα ρούχα της.
Στον λογαριασμό της στο TikTok η Μαίρη Δεδελούδη αποκάλυψε τα σχόλια που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της εξέτασης του μαθήματος ιστορίας. «Καλά παιδάκι μου, πώς ντύθηκες έτσι; Πού νομίζεις ότι πας;» φέρεται να της είπε η καθηγήτρια.
@marydedel Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα ότι αυτό όντως συνέβη #foryou #fyp #panellinies #panellinies2025#πανελληνιες2025#πανελληνιες ♬ πρωτότυπος ήχος – Mary Dedeloudi 💖
«Μου είπε ότι είμαι ντυμένη σαν τον κλόουν και με ρώτησε αν έχω αγοράσει τα ρούχα μου από τη λαϊκή», είπε η Μαίρη Δεδελούδη στο MEGA. Μάλιστα, στη συνέχεια της είπε ότι ντύθηκε «με φορεσιά» για να εναρμονιστεί με το μάθημα, προσθέτοντας: «Άντε, να περάσεις γιατί αλλιώς θα σε απελάσουν από τη χώρα».
Η κοπέλα ενημέρωσε το σχολείο για το περιστατικό και η αρμόδια επιτροπή αποφάσισε να αντικαταστήσει την επιτηρήτρια.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.