ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεσολόγγι: Στους δρόμους οι κάτοικοι ενάντια στην κατάργηση του Πρωτοδικείου

Η αγορά κατέβασε ρολά ενώ στη συγκέντρωση μετείχαν και φορείς της περιοχής

Μεσολόγγι: Στους δρόμους οι κάτοικοι ενάντια στην κατάργηση του Πρωτοδικείου

Κάτοικοι του Μεσολογγίου προχώρησαν σήμερα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην κατάργηση του Πρωτοδικείου της περιοχής με πλήθος πολιτών να δίνουν το «παρών».

Η αγορά του Μεσολογγίου κατέβασε ρολά ενώ στη συγκέντρωση μετείχαν και φορείς της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες:

0

Στη συγκέντρωση μεταξύ άλλων, μίλησε και ο δήμαρχος της περιοχής, Σπύρος Διαμαντόπουλος, ο οποίος έκανε λόγο για «απαράδεκτες επιλογές» εις βάρος του Μεσολογγίου, που συρρικνώνουν την πρωτεύουσα του νομού, όπως μεταδίδει το agrinionews.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο τίτλος της Ιεράς Πόλεως δεν μας χαρίστηκε αλλά δικαιωματικά τον έδωσε το ίδιο το ελληνικό κράτος. Ας αναλάβει τις ευθύνες της η Πολιτεία. Να πράξει το δίκαιο και το σωστό. Ας πάρουν την απόφαση που δεν συμψηφίζει τις αδικίες του παρελθόντος. Να αντιμετωπιστεί η πόλη μας όπως της αξίζει και της αρμόζει» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.