ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεσολόγγι: Το τελευταίο «αντίο» στον Μπάμπη που δολοφονήθηκε – «Αχ παιδάκι μου», ο σπαραγμός της μητέρας

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μπάμπη έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τις δύο κόρες της και αδερφές του 31χρονου

Μεσολόγγι: Το τελευταίο «αντίο» στον Μπάμπη που δολοφονήθηκε – «Αχ παιδάκι μου», ο σπαραγμός της μητέρας

Συγγενείς και φίλοι του Μπάμπη έχουν συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στο Μεσολόγγι, για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο που έπεσε θύμα δολοφονίας. 

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μπάμπη έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενη από τις δύο κόρες της και αδερφές του 31χρονου, οι οποίες όλο αυτό το διάστημα δεν σταμάτησαν να ψάχνουν σε βάλτους και σε χωράφια το αγαπημένο τους πρόσωπο. Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές κατά την άφιξη του φέρετρου στο χώρο της εκκλησίας με το πληθος να χειροκροτεί και τη μητέρα να σπαράζει «αχ παιδάκι μου».

Φίλοι, συγγενείς αλλά και απλός κόσμος που συμμετείχε στις έρευνες το προηγούμενο διάστημα για τον εντοπισμό του Μπάμπη έφτασαν στο ναό με λουλούδια στα χέρια για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο που με το τραγικό του τέλος έχει συγκλονίσει το Μεσολόγγι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.