ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μεσσηνία: Παίρνει εξιτήριο το τεσσάρων μηνών βρέφος που είχε κακοποιηθεί από τον πατέρα του

Ο πατέρας έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μετά την απολογία του έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Μεσσηνία: Παίρνει εξιτήριο το τεσσάρων μηνών βρέφος που είχε κακοποιηθεί από τον πατέρα του

Θετικά είναι τα νέα για το 4 μηνών κοριτσάκι από τον Αετό Τριφυλίας στη Μεσσηνία, το οποίο τραυματίστηκε από το έντονο ταρακούνημα που του έκανε ο 20χρονος πατέρας του, προκειμένου -όπως είπε- να το ηρεμήσει από το κλάμα.

Ο πατέρας έχει κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας και μετά την απολογία του έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, με τον έναν να ορίζει να παραμείνει μακριά από το παιδί, σύμφωνα με το tharronews.

Βγαίνει από το νοσοκομείο

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» το μωρό διασωληνώθηκε και νοσηλεύτηκε στην Εντατική Μονάδα. Λίγες ημέρες νωρίτερα ήρθαν τα πρώτα καλά νέα, καθώς η υγεία του βελτιώθηκε και αποσωληνώθηκε.

Όλο αυτό το διάστημα το μωρό νοσηλευόταν σε απλό πλέον θάλαμο, με αξιολόγηση της κατάστασής του από τους γιατρούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα και την ενημέρωση που έχουν από τους γιατρούς, εντός των επόμενων ημερών το μωρό αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς αντιδρά νευρολογικά και προς στιγμής δείχνει να μην έχει υποστεί μόνιμη βλάβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.