ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μεταλλεία: Όταν ο 40χρονος μηχανικός μίλαγε για την επικινδυνότητα της δουλειάς του (βίντεο)

«Υπάρχει επικινδυνότητα, μιλάμε για μια δουλειά κάτω από τη γη» είχε δηλώσει στην κάμερα

Μεταλλεία: Όταν ο 40χρονος μηχανικός μίλαγε για την επικινδυνότητα της δουλειάς του (βίντεο)

Ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει τις επικίνδυνες συνθήκες εργασίας στα μεταλλεία ήρθε στο φως της δημοσιότητας λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 40χρονου μηχανικού από πτώση βράχου στα μεταλλεία βωξίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχει επικινδυνότητα. Μιλάμε για μια δουλειά κάτω από τη γη. Δεν έχουμε το φως του ήλιου, όπως είναι οι κανονικές δουλειές. Είμαστε πάντα με το φόνο ή με τον έλεγχο της πτώσης της οροφής  ή του πετρώματος που είναι από πάνω μας. Και πάντα χειριζόμαστε εκρηκτικά», είχε δηλώσει τότε ο άτυχος Κωνσταντίνος Αργύρης στην κάμερα του Star Κεντρικής Ελλάδος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.