ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Μύκονος: Παρέα τουριστών έκανε την πιο «τρελή» παραγγελία (βίντεο)

Το βίντεο που έγινε Viral

Μύκονος: Παρέα τουριστών έκανε την πιο «τρελή» παραγγελία (βίντεο)

Στη Μύκονο είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων το φετινό καλοκαίρι. Μετά από δύο χρόνια περιορισμών λόγω του κοροναϊού, το νησί των ανέμων επιστρέφει στους κανονικούς του ρυθμούς.

Τι συμβαίνει όμως όταν οι πελάτες έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις; Οι υπάλληλοι σηκώνουν μανίκια και τρέχουν να τους εξυπηρετήσουν.

Τις τελευταίες ημέρες έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, που περιγράφει μία από τις πιο τρελές παραγγελίες που έχουν κάνει τουρίστες στη Μύκονο.

Όπως γράφει στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok μία κοπέλα από τη Δανία: «Πήγαμε σε ένα τυχαίο εστιατόριο στη Μύκονο και παραγγείλαμε 200 Aperol Spritz».

Η ίδια δεν διευκρινίζει πόσα άτομα ήταν στο τραπέζι, ο αριθμός των κοκτέιλ που παρήγγειλαν όμως μονομιάς είναι εξωφρενικός.

Το μαγαζί δεν τους χάλασε το χατίρι και εκτέλεσε την παραγγελία.

Όπως φαίνεται το τραπέζι γέμισε με ποτήρια και Aperol. Η παρέα διασκέδασε με την ψυχή της και ο καθένας είπε αρκετά.

Όσο για την τιμή; Έβαλαν βαθιά στο χέρι στην τσέπη, καθώς κλήθηκαν να πληρώσουν κοντά στα 2.000 ευρώ για τη συγκεκριμένη παραγγελία.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral

@lailahasanovic🍊🍊🍊♬ sos – evie
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.